TULE TUTUSTUMAAN

Meidän asiakkaana saat myös kuntosaliohjelmia veloituksetta sekä keskiviikkoisin kuntosaliohjaaja opastaa asiakkaitamme veloituksetta klo 17.00-19.30

 

Tutustu vain 5€ hintaan!

Tule tutustumaan

Miksi P&P Fitness Center?

  • Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden ja monipuolisten kuntosalilaitteidemme lisäksi henkilökohtaista kuntosaliohjausta ja ravintoneuvontaa. Käytössä on myös solarium.
  • Meille on muodostunut niin vahva luottamus saliimme asiakkaidemme palautteista, että uskallamme luvata 100% tyytyväisyystakuun. Eli saat rahat takaisin kuukausikortista, jollet ole tyytyväinen.
  • Meidän asiakkaana saat myös kuntosaliohjelmia veloituksetta sekä keskiviikkoisin kuntosaliohjaaja opastaa asiakkaitamme veloituksetta klo 17.00-19.00.
  • Kaikki asiakkaamme pääsevät harjoittelemaan voimassa olevalla kulkuavaimella kuntosalillemme joka päivä klo 05 - 24. Tänä aikana sinulla on myös mahdollisuus käyttää solariumia.
  • Meillä et maksa ylimääräisiä jäsenmaksuja emmekä sitouta sinua jäsenyyksillä pitkiksi ajoiksi. Pääset treenaamaan oman valintasi mukaan kymppi- tai kuukausikortilla, silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Me teemme harrastamisesta helppoa - olemme kuntosali ilman sitoumuksia.

P&P FITNESS CENTERIN 100% RAHAT TAKAISIN TAKUU

Näin rahat takaisin toimii:

  • Tule tutustumaan ja tehdään sopimus
  • Treenaa vähintään 4x ensimmäisen kuukauden aikana
  • Jos et viihdy meillä saat rahasi takaisin (koskee yhden kuukauden korttia)

Kulkuavaimen 10€ ei palauteta. Takuu on voimassa toistaiseksi.   

Asiakaspalvelumme on avoinna

Maanantai - Perjantai 15:00 - 19.00
Lauantai 12:00 - 16.00
Sunnuntaina suljettu

Tervetuloa treenaamaan!

Tule tutustumaan

Täytä lomake ja saat paluupostina viestin, jota näyttämällä olet oikeutettu 5 euron tutustumiseen salille. Tutustuminen ei sido sinua sopimuksen tekoon. Emme anna tietoja ulkopuolisille tahoille.

 

100%
Rahat takaisin takuu

Meille on muodostunut niin vahva luottamus saliimme asiakkaidemme palautteista, että uskallamme luvata 100% tyytyväisyystakuun. Eli saat rahat takaisin kuukausikortista, jollet ole tyytyväinen.

Lue edellytykset rahat takaisin takuuseen »