Kuntosali Turun keskustassa

 

 

Monipuolinen kuntosali Turun ydinkeskustassa

Monipuolinen kuntosali Turun ydinkeskustassa P&P Fitness Center on perustettu syksyllä 2003. Tiloja päivitetään jatkuvasti. Viimeisimpänä uudistuksena on ollut vanhojen loisteputkivalaisimien vaihtaminen nykyaikaisiin led-valaisimiin ja n. 30 kuntosalilaitteen uusiminen. Kuntosalin laitteet ovat ajanmukaisia ja niitä uusitaan aina tarpeen tullen. Laitteistomme on erittäin monipuolinen ja kattaa varmasti kaiken mitä harjoitteluusi tarvitset. Olemme jakaneet salin kolmeen osaan - varsinaiseen harjoitteluosaan, aerobisten laitteiden osaan ja toiminnalliseen sekä venyttelyharjoitteluun tarkoitettuun osaan. Näin saat halutessasi keskittyä esimerkiksi pelkkään aerobiseen suoritukseen tai venyttelyyn.

Monipuolinen kuntosalivarustelu ja treeniäsi tehostavat lisäpalvelut

Laadukas kuntosalilaite ja -välinevalikoimamme sopii kaikille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi salillakävijä. Salimme on varusteltu kattavasti, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun. Saliltamme löydät esimerkiksi kaksi veto- / kyykkylavaa, käsipainot aina yhdestä kilosta 68 kiloon asti, runsaasti painopakka- ja vipuvarsilaitteita sekä laajan valikoiman vapaita painoja. Aerobisia harjoittelulaitteita löytyy seuraavasti: juoksumattoja, porraskoneita, pyöriä, crossareita, soutulaitteita ja vastuksellinen juoksumatto. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua tarvittaessa laitteiden käytössä.

Treeniä tukevat palvelut veloituksetta

Kauttamme saat myös omaa kehitystäsi tukevia palveluita, kuten kuntosaliohjausta ja ravintoneuvontaa. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen treeniohjelman ja veloituksetonta ravintoneuvontaa. Yksityisen kuntosaliohjauksen hinnan löydät hinnastosta. Tiloissamme toimii myös hieroja Tomi Raittinen. Näin saat hierontapalvelutkin saman katon alta.

Hanki hyvälaatuiset lisäravinteet kuntosaliltasi Turun ytimestä

Olemme panostaneet myös salin omaan, lisäravinnemyymälään. Lisäravinnevalikoimamme pitää sisällään Turun keskustan edullisimmat proteiinit, palautusjuomat, boosterit, creatiinit vitamiinit ja hivenaineet. Voit hankkia tarvitsemasi lisäravinteet kätevästi samalla kertaa, kun käyt treenaamassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua mielellään valitsemaan juuri itsellesi parhaiten sopivat ja itseäsi parhaiten palvelevat tuotteet.

Tule tutustumaan lisäravinteiden myyntipisteeseemme ja valitaan yhdessä sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

100%
Rahat takaisin takuu

Meille on muodostunut niin vahva luottamus saliimme asiakkaidemme palautteista, että uskallamme luvata 100% tyytyväisyystakuun. Eli saat rahat takaisin kuukausikortista, jollet ole tyytyväinen.

Lue edellytykset rahat takaisin takuuseen »