Your body is
our mission

Avoinna voimassa olevalla kulkuavaimella
joka päivä 5-24

Kuntosali

Lue lisää »

Yrityksille

Lue lisää »

Solarium

Lue lisää »

Hinnasto

Lue lisää »

Aloita treenaaminen

Lue lisää »

 

Kuntosali keskellä Turkua

P&P Fitness Center on kuntosali aivan Turun ytimessä

P&P Fitness Center on turkulainen kuntosali keskellä kaupunkia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden ja monipuolisten kuntosalilaitteidemme lisäksi, solariumin käyttömahdollisuuden, kuntosalipalvelut yrityksille, kattavan lisäravinnevalikoiman, sekä henkilökohtaista kuntosaliohjausta ja ravintoneuvontaa. Meidän asiakkaana saat myös kuntosaliohjelmia veloituksetta ja voit myös tarvittaessa ostaa ohjauksen kuntosaliohjelmaa varten.

Tule tutustumaan ilmaiseksi »

Treenaat silloin, kun itsellesi sopii

Kaikki asiakkaamme pääsevät harjoittelemaan voimassa olevalla kulkuavaimella kuntosalillemme joka päivä klo 05 - 24. Tänä aikana sinulla on myös mahdollisuus käyttää solariumia. Meillä et maksa ylimääräisiä jäsenmaksuja emmekä sitouta sinua jäsenyyksillä pitkiksi ajoiksi. Pääset treenaamaan oman valintasi mukaan kymppi- tai kuukausikortilla, silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Me teemme harrastamisesta helppoa - olemme kuntosali ilman sitoumuksia.

Valitse sinulle sopivin jäsenyys »

100%
Rahat takaisin takuu

Meille on muodostunut niin vahva luottamus saliimme asiakkaidemme palautteista, että uskallamme luvata 100% tyytyväisyystakuun. Eli saat rahat takaisin kuukausikortista, jollet ole tyytyväinen.

Lue edellytykset rahat takaisin takuuseen »

Treeniä tukevat kuntosali- ja ravinto-ohjelmat
veloituksetta

Kauttamme saat myös omaa kehitystäsi tukevia palveluita, kuten kuntosaliohjausta ja ravintoneuvontaa.

Lue lisää »