Solarium Turun keskustassa

 

 

Solariumin käyttö

Solarium on kaikkien käytössä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tehokkaalla Luxura X7 -solariumlaitteella saat varman, tasaisen ja turvallisen rusketuksen.

Laitteen kolikkoautomaatti mahdollistaa solariumin joustavan käytön. Sinun on mahdollisuus myös maksaa asiakaspalvelupisteellä kertamaksu tai vaihtoehtoisesti ladata sirukorttiin itsellesi sopiva määrä saldoa. Maksun voit suorittaa kortilla tai tietyillä etuseteleillä. Solariumiin ei oteta aikavarauksia ja yleensä solariumiin pääsee suoraan.

Tervetuloa soolailemaan.

Solarium toimii kolikko- / korttiautomaatilla

Luxura X7 -solarium toimii kätevästi 50 sentin, 1 ja 2 euron kolikoilla sekä ladattavalla itsepalvelukortilla. Kolikoilla maksettaessa minimimaksu on 2 euroa, jolla saat 4 minuuttia solariumaikaa. Maksimiaika on 16 minuuttia, jonka saat 8 eurolla. Kolikkoja voidaan syöttää haluttu määrä 2 ja 8 euron väliltä. Laite lähtee automaattisesti käyntiin minuutin päästä siitä, kun ensimmäinen kolikko on syötetty automaattiin. Ei ajan varausta.

Muistathan että ikäraja solariumin käyttämiseen on 18-vuotta ja olet valmis kysyttäessä todistamaan ikäsi.

Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis neuvomaan ja opastamaan sinua solariumin käytössä.

100%
Rahat takaisin takuu

Meille on muodostunut niin vahva luottamus saliimme asiakkaidemme palautteista, että uskallamme luvata 100% tyytyväisyystakuun. Eli saat rahat takaisin kuukausikortista, jollet ole tyytyväinen.

Lue edellytykset rahat takaisin takuuseen »