Solarium Turun keskustassa

Kuntosalin kulkuavain asiakkaana solarium on käytössäsi joka päivä klo 05:00 - 24:00

Solarium on kulkuavain asiakkaiden käytössä joka päivä klo 05:00 - 24:00. Muilla on mahdollisuus käyttää solariumia asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tehokkaalla Luxura X7 -solariumlaitteella saat varman, tasaisen ja turvallisen rusketuksen. Laitteen kolikkoautomaatti mahdollistaa solariumin joustavan käytön, aina aamuviidestä myöhäiseen iltaan, ilman ajanvarausta. Voit mennä solariumiin aina, kun huoneen ovi on auki. Avoimesta ovesta tiedät, että solarium on vapaana. Tervetuloa "soolailemaan".

Solarium toimii kolikko- / korttiautomaatilla

Luxura X7 -solarium toimii kätevästi 50 sentin, 1 ja 2 euron kolikoilla sekä ladattavalla itsepalvelukortilla. Kolikoilla maksettaessa minimimaksu on 2 euroa, jolla saat 4 minuuttia solariumaikaa. Maksimiaika on 16 minuuttia, jonka saat 8 eurolla. Kolikkoja voidaan syöttää haluttu määrä 2 ja 8 euron väliltä. Laite lähtee automaattisesti käyntiin minuutin päästä siitä, kun ensimmäinen kolikko on syötetty automaattiin. Ei ajan varausta.

Muistathan että ikäraja solariumin käyttämiseen on 18-vuotta ja olet valmis kysyttäessä todistamaan ikäsi.

Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis neuvomaan ja opastamaan sinua solariumin käytössä.

100%
Rahat takaisin takuu

Meille on muodostunut niin vahva luottamus saliimme asiakkaidemme palautteista, että uskallamme luvata 100% tyytyväisyystakuun. Eli saat rahat takaisin kuukausikortista, jollet ole tyytyväinen.

Lue edellytykset rahat takaisin takuuseen »