Kuntosali Turun keskustassa

Monipuolinen kuntosali Turun ydinkeskustassa

Monipuolinen kuntosali Turun ydinkeskustassa P&P Fitness Center on perustettu syksyllä 2003.Tiloja päivitetään jatkuvasti. Viimeisimpänä uudistuksena on ollut vanhojen loisteputkivalaisimien vaihtaminen nykyaikaisiin led-valaisimiin. Kuntosalin laitteet ovat ajanmukaisia ja niitä uusitaan aina tarpeen tullen. Laitteistomme on erittäin monipuolinen ja kattaa varmasti kaiken mitä harjoitteluusi tarvitset. Olemme jakaneet salin kolmeen osaan - varsinaiseen harjoitteluosaan, aerobisten laitteiden osaan ja toiminnalliseen sekä venyttelyharjoitteluun tarkoitettuun osaan. Näin saat halutessasi keskittyä esimerkiksi pelkkään aerobiseen suoritukseen tai syvävenyttelyyn.

Monipuolinen kuntosalivarustelu ja treeniäsi tehostavat lisäpalvelut

Laadukas kuntosalilaite ja -välinevalikoimamme sopii kaikille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi salillakävijä. Salimme on varusteltu kattavasti, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun. Saliltamme löydät esimerkiksi kaksi veto- / kyykkylavaa, käsipainot aina yhdestä kilosta 68 kiloon asti, runsaasti painopakka- ja vipuvarsilaitteita sekä laajan valikoiman vapaita painoja. Aerobisten harjoittelulaitteiden alueella voit polkea pyörää, ellipsikonetta, juosta matolla tai soutaa concept2:n laitteella ja samalla katsella vaikka TV:tä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua tarvittaessa laitteiden käytössä.

Kauttamme saat myös omaa kehitystäsi tukevia palveluita, kuten kuntosaliohjausta ja ravintoneuvontaa. Tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman treeniohjelman ja veloituksetonta ravintoneuvontaa. Yksityistä kuntosaliohjausta saat 30 euron tuntihintaan. Tiloissamme toimii myös hieroja Tomi Raittinen. Näin saat hierontapalvelutkin saman katon alta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää